Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, за

...
Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, за
Коментари Харесай

За Костадинов, евробабаитите и балтиите: В България явно всичко е разрешено

Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, с цел да събере в неговия клас. След малко обаче идва различен, оказал се бабаита на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава одобрителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и споделя - " ето какво мисля за вашата подписка ". Моето момче умерено му споделя, че в този момент има два избора - или да отиде и да принтира за наказване 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски). Евробабаита отхвърля и двете, вследствие на което изяжда шамарите) Тръгвайки си ядосан, той заплашва да се върне и да отмъсти. След малко се връща с още няколко момчета, само че и синът ми е с неговите другари, като последствието от повторната среща е групово раздадени балтии от последователите на лв. за последователите на еврото) След като повежда в резултата с 2:0 в последна сметка нашият тим печели с хеттрик, тъй като и скъсаната бланка е възобновена с репарации в 30 екземпляра ".
Прочетете още
Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи през вчерашния ден, че неговият наследник е взел участие в колективен пердах със свои съученици, които не са били съгласни с провеждането на референдум дали България да одобри еврото. За случая разказа самият Костадинов във фейсбук пост (който по-късно изтри), защото се гордеел с постъпката на своя наследник.

Всичко ли е позволено в България?

Въпросният пост разкрива, че:

1. Синът на партиен водач, народен представител в българския парламент, прави политическа агитация в учебно заведение. 

2. Същият юноша заплашва собствен съученик, а по-късно го бие. 

3. Бащата на ученика, въпросният народен представител, се хвали с подвизите на сина си в обществените мрежи. 

4. Модераторите на Facebook, които другояче са супер прецизни и блокират десетки страници поради измислени аргументи / или тъй като те по този начин са решили/ подминават с лека ръка въпросния пост, който освен, че предизвиква насилието и политическата агитация в учебно заведение, само че и приканва и други младежи към сходни прояви. 

5. Агенцията за протекция на детето също не реагират адектватно при тази серия нарушавания. 

6. От учебното заведение настояват, че " такова нещо нямало ", въпреки че други възпитаници също удостоверяват обстоятелството, че Костадинов младши е събирал подписи в час. 

7. Проверката на варненската полиция също не е разкрила нарушавания!

Езикът, който Костадинов употребява в поста си, въобще няма да разясняваме. 

" Ние възпитаваме свободни хора, които да отстояват правата си, ние възпитаваме мъже, а не незнаещи какво желаят хора от третия пол. Ние сме на война, война за избавяне на българската нация ", обяви през днешния ден на брифинг Костадинов, като очевидна провокация към хората, които не поддържат въпросната подписка. 

След като един депутат може да си разреши всички тези нарушавания, без нито една институция да не се самосизира, значи страната има общоприет проблем. И всеки, който си затваря очите и се прави, че той не съществува, не трябва да се изненадва, в случай че някоя прелестна заран се разсъни и откри, че сме се сдобили с фюрер и тирания. 

 

 

 

 

 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР